Ini pendedahan Nor Albaniah selepas memuat naik foto kenangan bersama arw4h suami.. “Kalau you all nak cari dalam google pun takde”

Pelakon senior, Nor Albaniah atau nama lengkapnya, Nor Albaniah Raffie ada memuat naik foto kenangan bersama arw4h suami, allahy4rh4m Sudarman Daud yang telah pergi mengadap Illahi pada tahun 1996 lalu.

arw4h men1ngg4l dunia selepas terlibat dalam kem4lang4n jalan raya yang turut mengakibatkan Albaniah mengalami kecederaan.

Sambil mengakui dirinya hanya berkongsi pengalaman indah, bintang Syurga Untukmu ini juga turut merakam kenangan gayanya pada ketika itu.

“Bila duduk rumah ni macam2 selongkar. Jumpa gmbr ni. Saje nak throwback zaman dulu2.

“Kalau u all nak cari dlm goggle pn takde..kongsi kenangan indah waktu dulu.

“Rupa nya zaman dulu dah pakai dah fesyen sling bag. Skrg fesyen bag mcm ni pakai balik..betul la org ckp…takde dulu, takde skrg. Alfatihah,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

Bila duduk rumah ni macam2 selongkar. Jumpa gmbr ni. Saje nak throwback zaman dulu2. Kalau u all nak cari dlm goggle pn takde..kongsi kenangan indah waktu dulu… Rupa nya zaman dulu dah pakai dah fesyen sling bag. Skrg fesyen bag mcm ni pakai balik..betul la org ckp…takde dulu, takde skrg.. ================================= Alfatihah ================================= #stayathome #covid19 #kitajagadirikita

A post shared by NORALBANIAH (@noralbaniah) on

 

Perkongsian dari pelakon berusia 50 tahun itu nyata mendapat perhatian peminat.

Malah Albaniah turut memberikan reaksi terhadap komen yang diberikan peminat di ruangan komen.

Sekadar mengimbas, Albaniah dan arw4h suaminya mendirikan rumah tangga sekitar tahun 1993 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

Foto: Instagram Nor Albaniah

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber : MH | SL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*