Baru 5 Bulan Mngandung, Penampilan Terkini Scha Alyahya Jadi Buah Mulut Netiizen..

Pelakon dan pengacara Scha Alyahya mencvri perhatian wargamaya apabila tampil berseri dalam usia kandungannya mencecah lima bulan.

Menerusi laman sosial Instagram, Scha memuat naik sekeping foto terbarunya untuk tatapan umum.

“Sekali sekala,” tulis Scha sebagai kapsyen

 

View this post on Instagram

Sekali sekala ☺️

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya) on

 

Mengenakan blous dengan skirt paras lutut bermotif bunga kecil, seri ibu meng4ndung terpancar jelas dari air mukanya yang jelita.

Terdahulu, suaminya pengacara Awal Ashaari mengumumkan kehamilan Scha menerusi sebuah video.

Video berdurasi 38 saat itu memperlihatkan keterujaan anak sulung pasangan itu, Lara Alana yang berkongsi berita gembira mengenai bakal adiknya sambil memegang kit ujian keh4milan.

 

View this post on Instagram

Mommy's done !

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya) on

 

 

KOMEN NETIZEN:

Meninjau ke ruangan komen, ramai wargamaya yang teruja apabila ‘baby bump’ Scha seperti tidak kelihatan.

Malah, ramai yang meneka Scha hamil anak lelaki berdasarkan seri wajah yang menonjol.

“P3rut mana p3rut?” tanya seorang wargamaya.

“Scha ni aku rasa pakai kain bvruk pun lawa,” usik seorang wargamaya.

“Mommy cantiknya, ada chance dapat baby boy ni,” kata seorang wargamaya.

“Scha ni pregn4nt ke tak? Cantik sangat ni,” puji seorang wargamaya.

“Scha, slim melim! Tak macam pr3ggy pun, gorgeous seperti selalu,” komen seorang wargamaya lagi.

“Mengandung pun nampak slim”

“Pakai apa pun cantik”

“Orang lain kembang setaman..”

“Mengandung tak cam mengandung. Saya??…”

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.xcom

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*