“Pakai tudung, Tapi Buat benda Tak Sen0noh..” Netizen Minta Shaheizy Sam Padam Foto Syatilla Melvin

Pelakon popular Shaheizy Sam telah mengejutkan para pengikut di laman Instagram miliknya apabila memuatnaik foto bersama isterinya, Syatilla Melvin.

Menerusi muatnaik terbaru itu, Syatilla dilihat beraksi dengan kedua-dua tangannya di dada membuatkan netizen meninggalkan pelbagai komen.

“Satu hal plak nak kena melayan diaorg ni shoot utk youtube. Content apa korang rasa ni?”

Rata-rata para pengikut Sam menasihatinya untuk memadam gambar tersebut kerana boleh mendatangkan ftn4h.

“Mendatangkan fitn4h. Delete le”

“Assalamualaikum…maaf kalau saya cakap ni…delete lah post ni takut nanti MCM ii ftn4h dorg buat… untuk elakkan terjadi nye bnde tu..baik abg delete post ni”

“Baik delete la sam….rasa lain jerr”

Sebelum ini, nama kedua-dua pasangan ini disebut netizen kerana tular di media sosial, sebuah gambar katil yang patah dengan pasangan pelakon Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam serta foto tangan bergari.

Menerusi kemas kini akaun Instagram Syatilla, Sam kelihatan terbaring sementara tangan kirinya masih bergari.

Manakala Syatilla pula tersenyum lebar di bucu katil sambil memakai baju tidur. Menurut Syatilla, situasi itu hasil penangan daripada jamu yang diamalkannya sejak akhir-akhir ini.

Berikut di bawah adalah gambar dan kapsyen yang mengundang kec4man netizen:

View this post on Instagram

Hampa tau apa sebab katil kami patah hari tu? Ni kami nak tunjuk bukti, swipe left untuk nak tau cerita sebenaq. Hahaha Hawat @shaheizy_sam sam tu ok ka? Dia bagi kita minum, dia yang tumbang dulu,kami steady ja 🤣kita cekanggggggg . Hari ni 11.09.20, Minuman Jamu Pengaseh dah boleh pre-order, dia punyaaa GO lepaih minum tu,tobat tak menyesai!! Silap2 Katil hampa pulak patah!!isteri2 WAJIB try minum dan rasa sendiri result dia!!!Next week InsyaAllah hampa dah boleh dapat ok👏🏻 #Pengaseh #katilPatah #pelarisCinta @pengaseh.hq

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

 

Menurut laporan mStar, Syatilla atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin berkata, mereka sememangnya sengaja menggunakan foto yang membawa pelbagai maksud dan sudah menjangka perkongsian itu akan mendapat perhatian ramai.

“Kalau mereka nampak benda itu secara negatif memang automatik ia akan jadi negatif. Tapi kalau berbeza pula kalau mereka pandang secara positif.

“Ikut pada pandangan individu itu macam mana.

“Sebab bukan gambar straight foward. Saya dan Sam memang sengaja wujudkan double meaning dalam foto tersebut. Memang kami dah jangka benda ini (kec4man) dan ini bermaksud apa yang kami cuba sampaikan berjaya.

“Tiada niat untuk buat sesuatu yang nampak luc*h. Tapi kalau dah netizen pandang benda itu secara negatif, kami tak boleh nak kawal apa yang mereka rasa. Bagi saya, bad marketing is still marketing, ” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.com

Sumber : Yoy Network

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*