[Video] Bini ‘Asyik’ Berzumba, Suami Bengng Balik Rumah Tiada Makanan

 

Sedangkan lidah lagi tergig1t, inikan pula suami isteri. Sudah menjadi adat dalam kehidupan berumah tangga, kadang kala pastinya ada isu yang membuat pertelingkahan.

Namun begitu, sikap amar4h seharusnya dikawal agar tidak menyes4l di kemudian hari.

Seperti apa yang dilalui pasangan suami isteri ini, menerusi satu perkongsian di laman Facebook, seorang lelaki dirakam sedng naik angin dengan meros4kkan peralatan memasak di rumahnya.

Insiden itu difahamkan terjadi apabila lelaki berkenaan yang baru pulang dari kerja kecewa isterinya tidak menyediakan makanan.

Malah lebih membuatkannya bengng bila mendapat tahu isterinya sedang sibuk berzumba bersama rakan-rakannya.

“Saat suami pulang kerja di rumah tidak ada makanan, ternyata istrinya sedang senam. Akhirnya dia mar4h dan merus4k semua peralatan masak yang ada di dapur.”

Malah lebih membuatkannya bengang bila mendapat tahu isterinya sedang sibuk berzumba bersama rakan-rakannya.

“Saat suami pulang kerja di rumah tidak ada makanan, ternyata istrinya sedang senam. Akhirnya dia mar4h dan merus4k semua peralatan masak yang ada di dapur.”

Rata-rata netizen geli hati dengan video tersebut dan meninggalkan komen agar si suami bersabar.

“Beruntung isteri yg Hanya dduk di rumah suami keluar cri rzki. Kkdg llki x mtk byk.. Jg mkn Minum pn jdik la. Rumah bersel3pah tu dorg ttp mata aje.

“Sy sndiri pn klu penat2 blk kje.. Blk anak2 x tgl apa pun utk di mkn @ mkn x ingt kita pn blh angin. Mklm aje kdg kita kat luar sehari suntuk kje pn ikat perut utk org di rumah.. Org di rumah pndai2 la hargai pengorb4nan kita yg keluar mencari rzki ni.”

“Kalau xmasak bgtaulah suami. Xdela penat2 balik keje lapar xde mknn. Lagi2 yg suri rumah kalau penat urus rumah xpe bgtau je dulu kalau xmasak.

“Sekurangnya suami tau. Klau isteri dah masak cuma tak hidangkan tu melampau lah kalau mar4h mcm tu.

“Angkat pinggan sendiri amik nasi n lauk xsusah pun xlumpvh pun tangan tu. Isteri pun klau nk keluar rumah berzumba ke jogging minta izin or bgtau lah suami dulu. Pape pun meng4ibkan pasangan depan orang lain tetap salah.”

‘Aku pun berzumba jugak… X der lah sampai perut suami aku berlapar… Dari breakfast… Lunch… Hi tea… Dinner…suffer… Alhamdulillah lengkap semuanya… Bila perut suami kenyang… Hati kita pun senang..’

“Klau ye pon kau nk berzumba msak la dlu,kesian jgk baru blk kerja lapar pgi dapur nk makan nasi lauk xde,kadang lelaki nie ada jenis xsuka mkn kt luar,msak bkn susahxsuka satu peel laki nie kau jah4nam kn barang dapur tu ibarat kau buang duit,nnti kau jgk yg kena beli baru”

Malah ada juga yang mengingatkan para suami di mana isterinya bersenam untuk menjadi cantik khas buat suaminya.

Kredit: yoynetwork

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*