“Dia memancing bersama kawan, dapat ikan dan selepas itu…” – Anak Fauziah Nawi hiIang, dikhuatiri lem@s di Sungai Mela, Kuala Lipis

ANAK kepada pelakon, Fauziah Nawi iaitu pengarah filem Pitt Haniff hiIang dan dikhuatiri lem@s ketika memancing di Sungai Mela, Jerantut, Pahang pada Sabtu.

Isterinya yang juga pelakon Farah Ahmad mengesahkan mengenai kemaIangan itu dan memberitahu pencarian sedang dilakukan oleh pihak berku@sa di l0kasi kej@dian.

“Saya isteri kepada Pitt Hanif nak beritahu berita yang anda dengar itu benar. Saya dalam perjalanan ke Sungai Mela, Jerantut, Pahang.

“Kejad!an berlaku tengahari tadi, itu gambar boat sebelum terbel@h dua yang dikongsi dalam grup Whatsapp memancing sebelum kejad!an.

“Dia memancing bersama kawan, dia dapat ikan dan selepas itu…,” katanya menerusi laman Instagram.

Pitt baru selesai mengarahkan filem Coastguard, baru-baru ini.

Dalam pada itu, Farah turut memohon orang ramai mendoakan kesejahteraan suaminya itu.

“Saya tahu awak kuat, awak tunggu saya. Insya-Allah, Allah akan bantu selamatkan Pitt. Allah dengar, alam juga dengar. Doakan semuanya selamat.

“Perlu doa semua dan semoga yang baik-baik,” ujarnya.

View this post on Instagram

Maaf xdapat layan semua. #prayforpitthanif

A post shared by Farah Ahmad (@ifarahahmad) on

Berita mengejvtkan mengenai Pitt atau nama sebenarnya Mohd Firdaus Mohamad Hanif turut dikongsi oleh beberapa rakan-rakan artis di media sosiaI.

Dilap0rkan kini usaha penc@rian sedang giat dilakukan oleh pasukan keselamatan.

Usaha mStar untuk menghubungi Fauziah Nawi tidak berjaya kerana panggilan tidak dijawab.

Sumber:Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*