[VIDEO] “sangat luas rumah ni” – Sugu Pavithra Pindah Rumah Baru Hasil Gaji Youtube

Siapa lagi tidak kenal dengan pasangan Youtuber Sugu Pavithra, dek kerana memaparkan gaya video yang bersahaja dan menggunakan bahasa Melayu telah berjaya menarik minat rakyat Malaysia.

Semakin dikenali dan diminati, nampaknya video-video yang dihasilkan oleh pasangan ini mendapat ikutan ramai dengan jumlah pelayar yang bertambah.

Terbaru, Sugu Pavithra menerusi Youtubenya ada berkongsi satu video yang memaparkan dia sekeluarga sedang mencuci rumah baru mereka.

Pindah rumah baru

Memang tidak dapat dinafikan, peningkatan jumlah pengikut dan ‘viewers’ yang tinggi di Youtube telah membuatkan Sugu Pavithra dan suaminya berjaya meraih pendapatan daripada Google.

Menerusi video tersebut memaparkan Sugu Pavithra bersama suami berkongsi berita gembira apabila mereka bakal berpindah ke rumah baru yang terletak di Pekan Sungai Siput, Perak. Video yang dimuatnaik itu telah mendapat sebanyak 328k viewers dalam tempoh 19 jam sahaja.

Jika dilihat daripada video berkenaan, rumah baru pasangan ini kelihatan lebih besar berbanding rumah sebelum ini. Selain Sugu Pavithra dan suami, ahli keluarga yang lain termasuk kakak iparnya turut membantu membersihkan rumah berkenaan.

Bawa barang dari rumah lama

Dalam video yang lain juga memaparkan Pavithra sekeluarga sedang mengemas barang-barang di rumah lama mereka dan dimasukkan ke dalam kotak untuk dibawa ke rumah baru.

Setibanya di rumah baru, kelihatan Pavithra bersama suami sedang menyusun atur barang-barang keperluan seperti meja makan, peti ais, rak pinggan mangkuk dan sebagainya.Tambah Pavithra lagi, orang ramai tak perlu risau mengenai kebun di rumah lamanya kerana semua sayur-sayuran yang ditanam di situ telah dipindahkan ke rumah ibunya.

Semoga keluarga Sugu Pavitra terus sukses

Suka dia ni, tutur bahasa lembut dan fasih

Tahniah, rajin usaha pasti berjaya

Sumber: Sugu Pavithra via OHbulan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*