Warga Twitter Ded4h Fara Salleh Pernah Ugvt Nak Terjun Bangunan?

Selepas pend3dahan bekas vokalis Hyperact, Kecik, mengenai hubungannya dengan individu dikenali sebagai Fara Salleh, semakin ramai warga maya tampil berkongsi mengenai wanita tersebut.

Terbaru, menerusi akaun Twitter @laudyataylor seorang warga maya mend4kwa Fara Salleh pernah mengvgut untuk memBvnuhdiri dengan cara terjun daripada apartmentnya.

d4kwa warga net tersebut menerusi mesej peribadi yang dihantar kepada @laudyataylor, selain bvkti bergambar dia juga memiliki video wanita tersebut sedang berdiri di luar tingkap sambil dipujuk Shuk yang berada di beranda rumah.

Dia turut mengakui menghubungi pihak bomba kerana khuatir wanita yang did4kwa sebagai Fara Salleh itu benar-benar terjun dari bangunan.

Bagaimanapun katanya, wanita tersebut lari masuk ke dalam rumah selepas pihak bomba dan polis tiba.

Kejadian tersebut dikatakan berlaku pada bulan April baru-baru ini.

Hantaran dibuat @laudyataylor itu menarik perhatian Kecik yang kemudiannya memberitahu dia pernah melalui ‘drama’ ciptaan Fara Saleh beberapa tahun dahulu.

Di ruangan komen rata-rata warga net berpendapat Fara Salleh  memerlukan r4watanm3ntal sekiranya cerita yang dikongsi  benar-benar berlaku.

Selain itu, ada warga net turut mend3dahkan kandungan Whatsapp dihantar Fara Salleh kepada isteri Shuk, Sera.

Menerusi Whatsapp tersebut Sera telah dih1na oleh Fara Salleh yang memanggilnya dengan nama haiwan dan menggelarkan anaknya sebagai anak iblis.

Dalam pada itu Gempak sempat membuat tinjauan di laman sosial Instagram (IG) dan mendapati, beberapa akaun menggunakan nama Fara Salleh sudah mula diwujudkan netizen.

Salah satu daripadanya mend3dahkan beberapa bvkti mengenai sikap sebenar wanita tersebut.

Manakala gambar-gambar di IG asal Fara Salleh juga sudah dipadam.

Terdahulu, pelawak dan penyampai radio Shuk Sahar did4kwa mempunyai hubungan sulit bersama seorang wanita sehingga ‘kekasihnya’ itu menggugurkan kandungan.

Bagaimanapun selepas beberapa jam berita tersebut tular, Kecil tampil bersuara dan mend3dahkan pernah dipvkul dan divgut oleh wanita sama.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.com

Sumber : Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*