Mengeejutkan! Remaja Lelaki Tul4r Bersama Anak Nora Akhirnya Muncul, Ini Kata2nya

Remaja lelaki yang terbabit dalam adegan bercmbu dengan anak perempuan penyanyi popular Nora Ariffin, Zuher membuat permohonan maaf secara terbuka pada Sabtu.

Menerusi video permohonan maaf tersebut, Zuher mengakui kesilapannya dan bertanggungjawab atas menul4ran video mem4lukan itu.

“Saya Mohd Zuher yang baru-baru ini viral ingin memohon maaf terutamanya kepada seluruh ahli keluarga Nora dan keluarga saya sendiri.

“Saya juga bertanggungjawab atas apa yang berlaku kepada anak Nora iaitu Putri Nor Dahlia untuk dijadikan viral.

“Saya juga amat menyesali atas apa yang telah saya lakukan,” katanya.

Zuher turut memohon netizen agar tidak terus menularkan video yang mem4lukan itu.

“Saya juga meminta jasa baik netizen untuk menghentikan penul4ran video berkenaan.

“Akhir kata dari saya, saya ingin memohon maaf atas penularan video tersebut,” tambahnya.

Tular baru-baru ini sepotong video yang memaparkan aksi bercvmbu anak Nora, Putri Nor Dahlia dan remaja berkenaan yang dikenali sebagai Zuher.

Video terbabit mendapat kecaman netizen dan dianggap telah mencalarkan reputasi Nora sebagai artis yang bersih dari kontroversi selama ini.

“Dia Naif, Tolonglah Tutup Ai1b Kami” – Ibu Zuher Menangis-Nangis Minta Maaf

Ibu kepada remaja lelaki yang bercumbu dengan anak perempuan Nora Ariffin turut tampil membuat permohonan maaf secara terbuka.

Rayu wanita yang dikenali sebagai Maya itu agar netizen memahami situasi Zuher dan berhenti menghvkum keluarganya.

“Mungkin ramai yang tak mengenali saya tapi berdasarkan video yang viral baru-baru ini mungkin ramai yang mengenali Zuher.

“Saya sebagai seorang ibu telah berikan penuh didikan, kasih sayang, tunjuk ajar pada dia. Tak kurang juga ilmu agama dan memenuhi keperluan dia sebagai seorang anak.

“Tapi sebagai seorang manusia kita tak lari daripada melakukan kesilapan. Dia naif, pelajar lagi, dia remaja yang lupa apa yang dia buat itu memberikan impak dan kesan yang sebesar ini.

“Di sini saya nak mohon maaf atas kesilapan anak saya. Saya nak mohon maaf kepada keluarga belah perempuan yang sama-sama malu atas perbuatan ini,” katanya.

Maya yang difahamkan bertugas sebagai seorang pendidik memohon netizen untuk menghentikan penyebaran video bercumbu anaknya itu.

“Saya memohon kepada netizen dan warga Internet supaya mengambil iktibar atas apa yang berlaku.

“Tolonglah hentikan tularkan video itu. Saya mohon sangat tutuplah aib anak saya itu. Saya harap apa yang berlaku ini menjadi iktibar dan pengajaran untuk dia untuk jadi lebih baik pada masa akan datang,” tambahnya.

Memohon empati terhadap nasib keluarganya, Maya turut merayu netizen untuk tidak campur tangan dalam urusan keluarganya dan berharap perkara sedemikian tidak akan berulang lgi.

“Kepada ibu-ibu di luar sana mungkin apa yang berlaku ini menjadi pengajaran kepada kita semua untuk lebih memberi perhatian kepada anak kita.

“Kita buat yang terbaik untuk mereka supaya perkara begini tidak berulang lagi.

“Kepada Nora sekeluarga saya mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Saya minta maaf kerana tak muncul sehingga hari ini, saya baru dapat kekuatan dan bersedia hadapi semua orang.

“Jadi saya harap kepada netizen semua hentikan video itu, ini hal dalaman keluarga bagi kami yang selesaikan.

“Hal ini tak terjadi kepada kalian, kalian boleh kec4m komen macam-macam. Tapi kalau jadi pada keluarga kalian baru tahu apa yang kami rasa.

“Jadi saya minta tolong sangat jauh daripada hati saya, tolonglah tutup a1ib saya,” getusnya.

Sebelum ini tular sepotong video memaparkan aksi bercmbu Zuher dan anak gadis Nora Ariffin, Putri Nor Dahlia di media sosial.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber : GEMPAK

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*