Rumah Tangga Dil4nda Bad4i, Puteri Sarah Akui Memang Banyak Syait4n

Rumah tangga pasangan ini menjadi perhatian apabila isteri kepada pengarah terkenal, Syamsul Yusof iaitu pelakon Puteri Sarah did4kwa muncul di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, baru-baru ini.

Terbaru, menerusi Insta Story Puteri Sarah dilihat ada memuat naik mesej peribadi diterima daripada seorang peminat yang berharap pasangan selebriti itu mempertahan perkahwinan yang dibina demi anak-anak mereka.

“Saya harap sarah dapat pertahankan rumah tangga, dapatkan nasihat dari orang-orang yang positif. Ujian rumah tangga memang besar sebab syaitan pun tak suka bila tengok manusia berkasih sayang dan halal kerana Allah.

“Maaf saya tak tahu apa yang berlaku tapi saya yakin Sarah dan Syamsul dapat hadapi segalanya dengan sabar,” tulis seorang peminat.

Membalas mesej tersebut, Puteri Sarah mengucapkan terima kasih kepada peminat yang mengambil berat mengenai rumah tangganya yang kini berdepan ujian dan mengakui bahawa memang banyak ‘syaitan’ seperti yang diperkatakan.

Terdahulu Harian Metro melaporkan, Puteri Sarah yang memakai jubah dan bertudung hitam dikatakan hadir bersama seorang wanita yang didakwa ibu mentuanya dilihat oleh mereka berada disitu masuk ke bahagian undang-undang keluarga.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber: rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*