Parodi ‘Team Building’ buat peminat berdekah gara-gara Bell Ngasri

Biarpun begitu, menerusi rancangan Meletop pula seperti biasa selain untuk mendengar perkembangan selebriti-selebriti jemputan ternyata juga segmen parodi antara yang dinanti-nantikan penonton untuk melihat lakonan lucu daripada pelawak-pelawak seperti Jihan Muse, Bell Ngasri dan ramai lagi.

Parodi minggu lalu menyaksikan gandingan Daniel dan Jihan Muse apabila Yonnyboii menjadi tetamu jemputan pada minggu lalu.

Biarpun begitu selepas pada minggu lalu, ada yang juga rindu untuk melihat Bell Ngasri dalam segmen parodi dan malam tadi orang ramai dapat menyaksikan gelagat lucu pelawak itu lagi dalam rancangan Meletop.

Perkongsian melalui Youtube ini juga mendapat perhatian pengguna Youtube apabila dimuat naik dan dapat dilihat parodi kali ini berjudul parodi ‘Team Building’ sepertimana telah viral baru-baru ini.

Walau bagaimanapun, dengan lawak yang dilakukan oleh Bell Ngasri lain pula yang jadi apabila gandingannya bersama pelakon, Dottie yang menghiburkan peminat mereka.

Di ruangan komen menerusi Youtube pula, Bell Ngasri dipuji ramai kerana tidak pernah mengecewakan peminat dengan lawak-lawaknya.

“Bell Ngasri sentiasa tidak mengecewakan…”

Parodi Bell Ngasri

Screenshot_279

“Aku suka…”

Screenshot_280

Parodi Bell Ngasri

Sumber : HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*