Did4kwa Pernah Kec4m Neelofa Lancar Tudung Di Kelab Malam, Ini Respon Sarah Hildebrand

Penghijrahan pengacara Neelofa membuat keputusan untuk memakai niqab mendapat perhatian ramai peminat dan rakan artis. Neelofa turut menerima pelbagai reaksi yang positif dan doa-doa yang baik dari ramai orang.

Sebaliknya, lain pula yang dihadapi pelakon Sarah Hildebrand. Pelakon wanita ini mengejutkan ramai orang dengan keputusannya tampil dengan imej terbaharu, tidak lagi mengenakan hijab. Giliran netizen pula ‘ungkit’ perkara lalu yang did4kwa pelakon ini pernah mengvtuk Neelofa dan ini respon Sarah Hildebrand.

‘Dulu kvtuk Neelofa’

Sarah menerima kritikan negatif berhubung perkara yang sama melalui DM di IG Story. Dia menerima pelbagai reaksi daripada netizen termasuk dikaitkan dengan penghijrahan Neelofa. Sebelum ini, Sarah dikatakan pernah mengkritik Neelofa kerana mengadakan pelancaran jenama tudung di sebuah kelab malam.

Dulu kvtuk Neelofa. Sekarang Lofa dah berubah ke arah yang lebih baik, tapi kau pula yang berubah ke arah…

Sarah bagaimanapun menasihati orang ramai agar tidak bertindak dengan kata-kata negatif kepada siapa pun. Kata-kata negatif seperti yang diterimanya itu bukan contoh baik. Tambahnya lagi, dia akan berasa malu sekiranya pengikutnya memiliki sikap sedemikian.

Respon Sarah

Selain itu, Sarah memperingati orang ramai bahawa sesiapa sahaja boleh berubah dalam apa juga keadaan dan masa. Katanya, di pengakhiran hari hanya kesucian dan kebaikan hati yang akan dinilai.

Sumber: Sarah Hildebrand

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber : OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*