“Hanya 10 Peratus Selebriti Mewah” Selebihnya…

 

Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai laporan dimana terdapat segelintir golongan selebriti dan Instafamous yang dibayar antara RM20,000 hingga RM40,000 satu malam dalam s1ndiket pel4curan kelas atasan.

Tidak menafikan perkara itu, Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi berkata agak sukar untuk menyekat kegiatan artis menawarkan khidmat s3ks kerana ia sentiasa mendapat permintaan golongan VIP sejak dahulu lagi.

Katanya lagi, berdepan masalah kewangan antara punca artis menjval d1ri, malah Zed Zaidi tidak menolak kemungkinan ada kalangan artis yang hidupnya sekadar ‘kais pagi makan pagi’ sehingga terjeb4k dengan aktiviti tersebut.

RM40k Semalaman Jadi Pelacur Kelas Atasan Buat Artis & Instafamous Kaya Dengan Cepat - Wanista.com

“Kita kena faham, artis ini sebilangan kecil saja yang memang betul-betul mewah, hanya 10 peratus yang benar-benar stabil, selebihnya tidak.

“Lagi 90 peratus artis ini hanya `kais pagi makan pagi, kais petang makan petang’. Tiga bulan ada job, kemudian setahun straight tiada job,” katanya.

Menurut Zed Zaidi lagi, dengan peluang kerja terhad ditambah dengan stuasi pandemik COV1D-19 mungkin menjadi punca ada artis yang tidak mampu bertahan terpaksa menjval tvbuh untuk mendapatkan sumber kewangan.

“Dalam keadaan kesempitan hidup, kalau orang offer sikit sahaja, walaupun benda itu dalam keadaan yang tak baik, orang ambil juga. Hendak buat job susah, nak keluar buat job pun susah.

pelacur atasan Archives - Bawang Rangers

“Macam mana nak survive? Orang cvcuk sikit dengan benda macam ini memang akan kelabu matalah,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

 

Sumber: Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*