[VIDEO] Adik-Beradik Pakat Nak ‘Pr4nk’ Birthday Ayah Tapi Lain Pula Yang Jadi Bila…

 

Ayah diibaratkan seorang yang teg4s dan g4rang dalam mendidik anak-anak mereka dengan cara tersendiri. Walaupun mereka teg4s namun, jauh dari sudut hati mereka juga berem0si dan mudah tersentuh dengan apa saja yang dilakukan oleh anak-anak.

Sebuah viideo yang dikongsikan pengguna Twitter iaitu Muimisa sangat ters3ntuh ketika menyambut hari ulang tahun kelahiran ayahnya. Difahamkan, pada awalnya adik-beradik ini ingin ‘prank’ terlupa birthday ayah mereka tapi lain pula yang terjadi.

Lebih mervntun hati, apabila air mata seorang ayah akhirnya gvgur. Ayah yang disifatkan sebagai seorang yang ceria dan suka berjenaka itu tidak dapat menahan seb4k apabila menerima kejutan daripada anak-anaknya. Sambil mem00tong kek, dia mengadu seb4k apabila tiada seorang anak yang mengingati tarikh ulang tahun kelahirannya itu.

 

 

Video berdurasi 1:15 minit merak4mkan keriangan mereka sekeluarga ketika menyambut hari ulang tahun kelahiran ayah. Situasi ini turut mengundang rasa seb4k dalam kelangan netizen yang menonton video tersebut.

Sementara itu, netiizen juga berkongsikan pengalaman dan keriinduan menyambut birthday ibu bapa mereka. Tidak dinafikan, rata-rata di antara mereka juga mengalirkan air mata setelah menonton viideo yang dikongsikan ini.

Sumber: Muimisa

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber: Ohbulan

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*