“Muda2 dah str0k ringan..” – Netizen Tertanya-tanya Apa Sebenarnya Peny4kiit Gadis Yang Disuap Oleh Teman Lelaki

Dalam kehidupan berpasangan, banyak benda yang boleh lelaki lakukan untuk menunjukkan sikap romantik terhadap teman wanita.

Seperti yang dapat disaksikan dalam sebuah video yang telah meraih 1 juta tontonan ini, seorang gadis sedang menikm4ti juadah bersama teman lelakinya.

Makan bersama teman lelaki adalah perkara biasa yang dilakukan ramai orang untuk mengenal hati budi masing-masing dengan lebih rapat, dan kadang kala berlaku pula adegan ‘cliche‘ yang biasa kita lihat dalam filem romantik di mana teman wanita makan sehingga mulut com0t dan teman lelaki akan tolong mengelapkan dengan tisu.

Namun pasangan dari video yang tul4r ini mempamerkan adeg4n yang lebih daripada itu apabila teman lelakinya turut menyuapkan minuman untuknya ketika dia sedang makan.

Tidak cukup dengan itu, teman lelakinya juga yang membersihkan tangannya selepas makan. Melalui kapsyen yang disertakan, ‘keprihatinan’ lelaki itu membuat gadis tersebut merasakan ia adalah satu tindakan yang cukup romantik.

Walau bagaimanapun, netizen mempunyai pandangan yang berbeza, yang mana rata-ratanya keliru dengan tindakan pasangan itu. Ada juga yang tertanya-tanya jika gadis itu memang tidak boleh menggunakan tangannya.

“Muda2 dah strok ringan…”

“Stephen Hawking versi perempuan…”

“Dia s4kit ke apa?”

“Ada teknologi bernama ikat rambut…”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SatkobaViral 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*