Penyanyi Eka Sharif mem4klumkan bahawa dia kini sudah berbadan dua biarpun belum sempat mengadakan majlis resepsi perkahwinannya. Berita gembira itu dikongsikan bintang Akademi Fantasia Musim ke-9 tersebut menerusi satu posting di Instagram yang turut memaparkan imej terbaharu dirinya dengan ‘baby bump’. “PKPB dilanjutkan lagi?! Ini kali ke-3 Eka t4ngguhkan majlis. Mungkin ini yang terbaik. “Lagipun buat reviu dalam rumah ini pun dah tak larat. Inikan pula nak berjalan. Tak apalah kita duduk di rumah je eh, #3months,” tulis pemilik nama sebenar Nur Atiqah Shariffudin, 31, itu. Gempak cuba menghubungi Eka, namun sehingga artikel ini ditulis, kiriman mesej dan panggilan telefon masih belum berjawab. Di ruangan komen, Eka turut mengucapkan terima kasih atas segala ucapan yang diterimanya mengenai kehamilannya itu. Sementara itu, kata Eka, dia akan tetap terus melakukan majlis resepsi berikutan segala pembayaran sudah selesai dibuat. “Dah buat bayaran penuh dah untuk majlis. Nak tak nak kena buat juga.

 

Penyanyi Eka Sharif mem4klumkan bahawa dia kini sudah berbadan dua biarpun belum sempat mengadakan majlis resepsi perkahwinannya.

Berita gembira itu dikongsikan bintang Akademi Fantasia Musim ke-9 tersebut menerusi satu posting di Instagram yang turut memaparkan imej terbaharu dirinya dengan ‘baby bump’.

“PKPB dilanjutkan lagi?! Ini kali ke-3 Eka t4ngguhkan majlis. Mungkin ini yang terbaik.

“Lagipun buat reviu dalam rumah ini pun dah tak larat. Inikan pula nak berjalan. Tak apalah kita duduk di rumah je eh, #3months,” tulis pemilik nama sebenar Nur Atiqah Shariffudin, 31, itu.

Gempak cuba menghubungi Eka, namun sehingga artikel ini ditulis, kiriman mesej dan panggilan telefon masih belum berjawab.

Di ruangan komen, Eka turut mengucapkan terima kasih atas segala ucapan yang diterimanya mengenai kehamilannya itu.

Sementara itu, kata Eka, dia akan tetap terus melakukan majlis resepsi berikutan segala pembayaran sudah selesai dibuat.

“Dah buat bayaran penuh dah untuk majlis. Nak tak nak kena buat juga.

“Kervgian pun dah beribu-riban dah ni. Nangis keredaan je lah sekarang ni,” jelasnya kepada pengikut di ruangan komen.

Kata Eka, dia juga akvr apabila segala perancangannya untuk mengadakan majlis berdepan dugaan.

“Kita tiga kali buat kad, tiga kali buat jemputan, ini tiga kali nak kena beritahu orang balik tak jadi buat. Ini semua gara-gara Covid-19,” luahnya kepada salah seorang warganet.

Sebelum ini, Eka tekad mengadakan majlis perniikahan secara ringkas pada 19 Julai lalu selepas dua kali terpaksa membatalkan majlis perkahwinannya ekoran pandemik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎀 Eka Sharif 🎀 (@ekasharif) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎀 Eka Sharif 🎀 (@ekasharif) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎀 Eka Sharif 🎀 (@ekasharif) on

jom like page satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*