Neelofa Dan Pu Riz Sudah Bernikah? Individu Dalam Whatsapp D4kwa Neelofa Sedang Menjalani Raw4tan Alternatif Kerana Terkena Ilmu Pengaslh?

 

Sejak dari semalam, kec0h di media sosial apabila dikatakan hubungan selebriti popular yang juga merupakan seorang usahawan berjaya, Neelofa dan PU Riz bermas4lah.

Ini dikuatkan lagi apabila ibu dan adik beradik Neelofa sudah unfollow PU Riz di laman soslal ig.

Lebih mengh4ngatkan lagi keadaan apabila kesemua ahli keluarga Neelofa dilihat memuat naik status di ig story masing-masing dengan status yang hampir sama seperti memberi bayangan bahawa ada sesuatu yang tidak kena.

Gambar-gambar ketika majlis merisik anak kesayangannya pada 1 November lepas juga sudah dip4dam oleh Datin Noor Kartini.

Sehubungan dengan itu, rata-rata netlzen menyifatkan ikatan pertunangan Neelofa dan PU Riz sudah terputus, namun sehingga saat ini kedua-dua belah pihak masih belum tampil mengesahkan perkara tersebut.

Seorang pengguna twitter mem4naskan lagi keadaan apabila paparan skrin mendkwa kononnya Neelofa dan PU Riz sebenarnya sudah pun berkahwin, pasangan tersebut dikatakan telah dinikahkan bapa kandung pemilik jenama Naelofar itu di Kelantan.

Individu di dalam whatsapp itu juga mend4kwa kononnya Neelofa kini sedang menjalani rwatan alternatif kerana sudah terkena ilmu pengaslh.

 

Di ruangan komen, netlzen dilihat memberikan komen dan pendapat masing-masing, komen dari pengguna fb yg menggunakan nama Amirah Noraa berkata,kena dgr 2 2 pihak ..Jgn pulak dgr 1 pihak..Whatsapp terseb4r pun belum tentu betul..maaf la sy ckp..sepatutnya adik beradik duduk bincang secara personal..Jdi kan pengajaran nabila dlu mcmane..bila ada mas4lah semua adik beradik duk up p3rli dalam ig..dulu sharnaz ahmad..semua hent4m p3rli dalam ig termasuk neelofa..Jdi lebih baik duduk bincang sesama keluarga..biar dh up dlm ig perkara jdi besar

 

Diharap kemelvt yang berlaku dapat diselesaikan dengan cara baik oleh kedua-dua belah pihak, biarpun spekvlasi demi spekvlasi mula bertebaran.

Kredit : Forum Cari

Via ohmypress

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*