Datang Rumah Join Usrah, Engku Emran & Noor Nabila Sedang Bercinta?

Baru-baru ini, Engku Emran dikatakan telah hadir ke rumah bekas isteri pelakon terkenal, Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila untuk menghadiri ceramah. Malah, keakraban yang terjalin antara keluarga Noor Nabila dan Engku Emran telah menimbulkan pelbagai spekulasi dalam kalangan netizen.

Datang rumah dengar usrah

Foto: Forum CARI

Engku Emran yang juga merupakan bekas suami pelakon terkenal Erra Fazira dan pelakon Indonesia, Laudya Cynthia Bella ini juga dilihat sempat makan malam bersama keluarga Nabila setelah selesai sesi usrah bersama Ustaz Wadi. Hal ini secara tidak langsung menguatkan lagi dakwaan bahawa Noor Nabila sedang hangat dilamun cinta bersama Engku Emran.

Tetapi ada juga dalam kalangan netizen mend4kwa kehadiran Engku Emran kemungkinan hanyalah sekadar jemputan sebagai kawan sahaja.

Berbasikal bersama-sama

Foto: Instagram Noor Nabila

Malah, di Instagram juga, Noor Nabila sering berkongsi beberapa foto dirinya bersama beberapa individu lain termasuk Engku Emran sedang berbasikal.

Walaupun begitu, tidak dapat dipastikan sejauh mana d4kwaan mengenai hubungan yang terjalin antara Engku Emran dan Nabila sama ada ianya sekadar teman rapat atau pasangan bercinta.

Sumber: Noor NabilaForum CARI

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*