Netlzen Tervja Lihat Wanita Jerman Cuba Cakap Melayu, Tapi Kena Gelak Dengan Suami

Meskipun mempunyai perbezaan dari segi bahasa, budaya dan tempat tinggal, perkara ini tidak menjadi hal4ngan selagi kedua-duanya berusaha untuk mempelajari dengan lebih mendalam mengenai asal usul pasangan mereka masing-masing.

Banyak sudah kita dengar kisah lelaki Malaysia yang mengahwini wanita daripada negara luar termasuklah dari Korea, Rusia, Jepun dan lain-lain.

Samalah seperti apa yang dilakukan oleh seorang wanita Jerman ini yang mana video yang dikongsikannya di TikT0k vir4l dek kerana percubaannya untuk bercakap dalam bahasa Melayu.

Menerusi video itu, wanita wargenegara Jerman tersebut dilihat gigih mahu bercakap dalam bahasa Melayu sambil videonya dirakam oleh si suami yang berasal dari Malaysia.

Namun disebabkan salah cakap, wanita itu nampak ‘give up’ dengan uslkkan suaminya yang ket4wa dengan kesal4han isterinya itu. Halah halahhh sweetnya! 

“Aj4rlah Kita Macam Mana Nak T4ckle Orang German” 

Video TikT0k yang dikongsikan Amirchelly ini mendapat 273,000 likes dengan lebih 1,500 komen tau.

Malah ramai di kalangan netlzen terpesona dengan kecantikan isteri Amir dan sempat bertanya tips bagaimana nak kahwin dengan wanita Jerman. Amb0i-amb0i… 

“Cantik Betul Wife You Macam Model” 


Wah lepas ni ramai lah lelaki-lelaki yang bercita-cita nak ke Jerman ye. Mana tau ada rezeki dapat isteri orang Jerman kan? 

Sumber:LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*