Penyayi Azharina Pernah Ditawarkan Setengah Juta Gara Gara Mahu Tidur Bersama

Tidak asing lagi bila disebut Azharina Azhar merupakan seorang penyayi terkenal yang mempunyai suara yang cukup unik. Mengimbas pengalaman lalu ketika di awal pembabitan,penyanyi Azharina Azhar tidak menafikan pernah ditawarkan sejumlah wang lumayan dengan imbuhan bulan bintang.

Katanya, sebagai penyanyi sudah tentulah banyak yang cuba ambil kesempatan. Cuma sebagai manusia kena pandai mengelak dengan cara baik.

“Saya sebenarnya agak tersekat disebabkan karier yang digalas. Saya tidak boleh kasar dan kurang ajar meski pun perkara itu melibatkan marvah diri dan keluarga.

“Memang ada yang menawarkan ikut dia pergi minum kopi dan sampai satu tahap pernah ditawarkan RM500,000 semata-mata mahu tidur dengan saya. Tapi itulah hakikatnya, semua ini asam garam jadi artis,” ujarnya.

Mengulas lanjut hal tersebut, penyanyi lagu Elegi Sepi itu bukanlah orang yang sebegitu. Katanya, selalu pembantu peribadinya yang akan tolong jawabkan.

“Tapi kalau ajakan seumpama itu depan muka saya, saya cakap saya bukan orang begitu. Tetapi itulah, sebagai artis cakap begini salah cakap begitu pun salah.

“Namun saya percaya hal ini berlaku di mana-mana sahaja. Sebagai perempuan, kena pandai bawa diri dalam kerjaya dan untuk mencapai apa yang diinginkan. Jangan biarkan orang ambil kesempatan dengan kita,” tegasnya.

Malah kongsi penyanyi lagu Seandainya itu, dia sendiri pernah menyaksikan di mana situasi ada penyanyi kena tidur dengan komposer berkenaan hanya untuk album atau bakal dijadikan artis.

“Namun saya tidak tahu kesahihan itu sejauh mana. Saya rasa dia (kawan) pun terus menjauhkan diri dengan komposer tersebut selepas kej4dian itu,” tambahnya

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :Utusan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*