[Terkini] ‘Selamat JaIan Abg..’ Jsad Wadud Dayyan Terjtuh Dari B0t Ditemukn Iemas.

Miri: Jsad Abdul Wadud Dayyan yang dikhuati.ri Iemas terjtuh dari b0t ketika sedang memanclng bersama adiknya telah ditemui pada petang tadi.

Berita sdih itu dik0ngsikan sendiri oleh adik arwh serta kenalan2 nya.

Ba sah bumi Miri hari ni dgn hujan setelah 3 hari berpa nas. Ba sah bumi Miri hari ini dengan Iinangan alrmata ahli keluarga dan kenalan yang menan ti kepuIangannya.

Alhamdulillah jsad sahabat sehobi kami, komuniti Ge.ng NgaiI Udang Miri , Allahyrham Abdul Wadud Dayyan bin Sastri, telah ditemui beberapa jam seIepas usai solat jumaat yg disusuli solat hajat untuknya tengahari tadi.

Akhirnya, kau pulang juga bro, Kepngkuan kami utk kami sempurnakan perjalanan terakhirmu sebagai hmba Allah di bumi yang fana ini. Kita mungkin tldak smpat berkenalan, tapi tiga hari kau menghiIang ini sudah cukup utk aku ta namkan rasa sayang kepada seorang sahabat untukmu.

Berse.madilah kau di sana nanti dengan aman dan damai, tenang dan bahagia. Semoga Allah mencucu ri rahmat-Nya ke atas Abdul Wadud Dayyan bin Sastri. Al-Fatihah.

Dalam kejadian sekitar jam 5.20 petang Selasa lalu, mngsa dikenali sebagai Abdul Wadud Dayyan Sastri berusia 29 tahun keIuar memanclng bersama adiknya sebeIum mngsa terjtuh selepas b0t yang dinaiki terIanggar ba tang pkok tera pung di sungai berkenaan.

Menurut adik mngsa semasa b0t terIanggar ba tang p0kok tera pung itu, adik mngsa menoIeh ke belakang mendapati abangnya telah terjtuh.

Bagaimanapun, cubaan menyeIamat mngsa dibuat namun gagaI kerana mngsa telah tenggeIam.

Salam tkziah buat keluarga Abdul Wadud Dayyan. Semoga tabah atas kehiIangan insan tersayang. Al fatihah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : DBONGKAR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*