Remaja Istimewa Hilang Dari Rumah Sejak 6 Hari Lalu Rupa-rupanya Anak Saudara Fauzi Nawawi

Melalui perkongsian di laman sosial instagram milik Lisdawati, beliau memohon bantuan orang ramai bagi sama-sama membantu dalam usaha mengesan anak saudara suaminya yang dilapor hil4ng sejak enam hari lalu di Pantai Remis, Perak.

Perkata itu sudah berlanjutan sejak enam hari lalu. Lebih membimbangkan Fauzi, remaja perempuan itu adalah seorang anak Orang Kelainan Upaya (OKU) meski kelihatan normal.

Perkara itu telahpun dilaprkan ke pihak polis namun pada saat ini masih belum ada sebarang petunjuk.

“Minta jasa baik ye.. sesiapa ternampak anak ini. Dia nampak mcm normal , berckp biasa mcm org biasa tetapi fikiran dia tak sama mcm kita sbb tu dia ketegori (OKU). Harap penjelasan ini org yg jumpa akan faham.”

“Mohon simpati dan pertolongan pada sesiapa yg ternampak dan terlihat remaja ini
Dia anak kakak saya , Remaja istimewa (OKU) dia hil4ng dari rumah sejak 6 Hari yg lalu , LAPORAN polis telah dibuat di balai POLIS PANTAI REMIS PERAK tapi masih belum Ada apa2 berita …

“mohon bantuan dari warga insta dan masyarakat yg prihatin Supaya dapat hubungi nombor yg tertera di gambar Jika ternampak anak saudara Saya ”

Entri tersebut mendapat perhatian peminatnya yang turut bersimpati dengan nasib anak saudaranya dan turut cuba membantu mencarinya.

Foto : Instagram Lisdawati via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*