Azar Azmi & Fizo Omar Mengaku Sedang Bercinta?

Bukan kali pertama ianya diperkatakan, sejak kebelakangan ini hubungan rapat Azar Azmi dan juga Fizo Omar menjadi perhatian apabila dilihat sering bersama dan memuat naik gambar bersama di media sosial.

Keakraban mereka itu sekaligus menimbulkan spekulasi mengenai status hubungan mereka meskipun tidak mengiyakan. Sebelum ini, Fizo berkata dia selesa berkawan dengan Azar, namun masih jauh lagi untuk mentafsirkan hubungan mereka.

Bagaimanapun, menerusi satu perkongsian terbaru di Instagram Azar, pelakon itu dilihat ada memuat naik gambarnya bersama Fizo dengan kapsyen panjang menjadi perhatian ramai seolah mengiyakan hubungan mesra diantara mereka.

Menerusi entri itu, Azar mengucapkan terima kasih buat ‘my life partner’ seakan ditujukan buat kekasih hati.

“Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position,” tulisnya.

Perkongsian Azar itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan kebahagian mereka serta cepat-cepat mendirikan rumah tangga. Tidak kurang juga, ramai yang mengatakan Fizo dan Azar sangat sepadan.

Terdahulu, Azar Azmi pernah bertunang dengan seorang penerbit filem pada Disember tahun lalu dan majlis pernikahan dijangka berlangsung hujung tahun ini, namun ikatan tersebut terlerai pada Februari lalu.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih !

Sumber : Rotiaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*