[VIDEO] Zizan Ajak Neelofa Kahwin

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan nama Neelofa, bukan sahaja berjaya bergelar selebriti yang telah menempa nama diluar negara malah dia turut membuatkan peminat semakin bangga dan mengemarinya kerana dia berusaha untuk menjadi usahawan hebat.

Ternyata, dia berjaya dalam kedua-dua bidang tersebut namun meskipun sibvk sebagai pelakon mahupun usahawan namun Neelofa semakin meng4sah bakatnya sebagai pengacara lagi.

Neelofa kini mempunyai satu rancangan terbaru yang membuatkan ramai tidak sabar untuk menyaks1kan dimana rancangan tersebut diberi tajuk dengan menggunakan nama penvhnya sekali gus membuatkan Neelofa juga bangga.

Next to Neelofa, rancangan ini nampaknya bukan sahaja dapat memberikan kelainan kepada penonton namun ia juga dapat mengubat rindu peminat selebriti ini di kaca televisyen selepas mengundurkan diri sebagai pengacara tetap Meletop.

Walau bagaimanapun, peminat masih sahaja dapat melihat Neelofa sebagai tetamu dan pada malam tadi pula, dia dijemput untuk berkongsi tentang perkembangan terbarunya sekali gus dapat berbicara tentang rancangan tersebut kepada orang ramai.

Ujar Neelofa, ramai tetamu-tetamu dimana antaranya mempunyai nama yang cukup besar dan dikenali ramai dengan kejayaan mereka dan dalam pada itu, Neelofa juga berkongsi pelbagai kisah menarik mengenai rancangan Next to Neelofa itu.

 

Biarpun begitu, Neelofa yang turut sempoi dalam rancangan Meletop sempat bergurau menyebut nama pelawak dan pelakon terkenal, Zizan Razak sehingga diruangan komen di Youtube meraih pelbagai reaksi daripada peminat mereka.

Dalam pada masa yang sama, ramai tidak sabar untuk meny4ksikan rancangan terbaru selebriti itu yang tidak lama lagi bakal bersiaran.

“Jujur aku masuk sebab ada nama Zizan…”

“Aku sorang je ke yang rasa…”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kasi Viral Press

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*