“Kata-Kata Neelofa Buat Nabila & Sharnaaz”..- Neelofa

Pengacara dan pelakon terkenal, Noor Neelofa kagum dengan sikap profesional Noor Nabila dan Sharnaaz dalam membesarkan putera tunggal mereka iaitu Jebat Jayden meskipun telah sah bercer4i secara hakam pada 9 Julai lalu.

Neelofa turut berharap sikap kakak dan bekas abang iparnya itu dijadikan contoh kepada pasangan yang mengalami situasi sama.

Tiada banyak yang saya mahu komen mengenai percer4ian mereka. Tetapi apa yang boleh saya kongsi, saya kagum hubungan Sharnaaz dan Nabila kerana biarpun sudah bercer4i, mereka sangat profesional. Kalau orang datang ke rumah tengok mereka, orang akan ingat mereka masih bersama. Memang tidak nampak hubungan mereka bermasalah.

Ujar Neelofa, Sharnaaz dan Nabila sangat profesional dan hubungan mereka seolah tiada masalah sewaktu bekas abang iparnya itu mel4wat anaknya di rumah mereka. Tambahnya, dia sangat menghormati Sharnaaz kerana dia menjalankan tanggungjawabnya sebagai bapa yang baik buat Jebat meskipun tidak tinggal sebumbung.

Setiap hari Sharnaaz datang ke rumah meluangkan masa bersama anaknya, kadang-kadang sampai dua kali dalam sehari. Jujurnya saya sangat hormati Sharnaaz kerana menjalankan tanggungjawab sebagai ayah dengan sangat bagus. Itulah satu perkara positif yang orang ramai kena tahu. Saya harap orang di luar sana yang mengalami keadaan yang sama, dapat menjadikan mereka sebagai contoh. Mereka boleh buat, mengapa tidak orang lain.

Saya mendoakan Nabila dan Sharnaaz masing-masing dapat bertemu pasangan yang sesuai dan kekal sehingga akhir hayat.

Neelofa turut berharap pasangan yang sudah bercer4i di luar sana dapat menjadikan kakak dan abang iparnya itu sebagai contoh terutama dalam membesarkan anak. Bekas pengacara ‘Meletop’ itu turut mendoakan yang terbaik buat Nabila dan Sharnaaz.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.com

Sumber: Berita Harian/OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*