PAN4S!! Orang Dalam P0lis Ded4h Salinan Lap0ran P0lis Yang Dibuat Oleh Isteri Asrii J4nggut,Did4kwa Lemp4ng,Tend4ng Dan Lud4h Isteri Dan Terlibat Dalam Peny3lewengan Wang Syarikat?

Kerana mulut badan binasa. Itulah perumpaan yang boleh diungkapkan kepada Asri Janggut.

Kata-kata beliau telah merobek hati kesemua pegawai polis di Malaysia. Katanya, berapa ramai pegawai polis yang menjaga solat?

Beliau juga mengeluarkan kenyataam bahawa ramai isteri dalam kalangan pegawai polis tidak di ajak solat subuh bersama-sama.

Laporan Polis

foto dari FB Zuraini Kamal

Asri janggut pernah menampar, menenadang isterinya dan mencvri duit milik iaterinya

laporan salinan seperti di bawah

Antara ciri2 orang tak solat..bertopengkan kopiah putih dan janggut 2 inci…

PADA 26/5/2012 JAM LEBIH KURANG 11.30 PAGI SEMASA SAYA BERADA DIPEJABAT NO 19A TAMAN KLEBANG UTAMA,IPOH, PERAK DATANG SUAMI SAYA NAMA MOHD ASRI BIN HAMID MER4MPAS H/PHONE SAYA DAN MARAH SAYA KERANA DIA TIDAK PUASHATI PIHAK SYARIKAT TIDAK MEMBENARKAN BELIAU MENGAMBIL WANG SESUKA HATI DAN SEKIRA NYA BELIAU MAHU MENGAMBIL WANG SYARIKAT DIA HENDAKLAH MENGIKUT PERTURAN KERANA SEBELUM INI SUAMI SAYA SELALU MENGAMBIL WANG TANPA MENGIKUT PERTURAN SYARIKAT WALAU PUN TELAH DILARANG BEBERAPA KALI DAN MENGELUARKAN KATA-KATA TIDAK BERASAS, SELEPAS ITU SUAMI SAYA MEMvKUL , MEN3NDANG MEN4MPAR , MELvDAH DAN MENOLAK SAYA DIHADAPAN ANAK SAYA .KEMUDIAN SUAMI SAYA MEMANGGIL 2 ORANG KERANI SAYA NAMA YASIMAH NT JAMIL DAN NUR ILYANI BT HALIM MASUK KEDALAM BILIK DAN SUAMI SAYA TERUS MARAH SAYA HADAPAN MEREKA DAN KEMUDIAN DIA MEMvKOL SAYA LAGI DAN PEKERJA SAYA MENGHALANG SUAMI SAYA DARIPADA MEMvKOL SAYA, SUAMI SAYA JUGA CUBA MEMvKOL NUR ILYANI DAN SAYA TIDAK MEMBENARKAN SUAMI SAYA MEMvKOL PEKERJA SAYA DAN DALAM MASA YANG SAMA SUAMI SAYA TELAH MEROSAKAN PERALATAN PEJABAT ,MEMECAHKAN LAPTOP DAN DINDING PEJABAT TIDAK LAMA KEMUDAN 3 PEKERJA LELAKI MENGHALANG SUAMI SAYA DARI MEMvKOL SAYA, APABILA POLIS SAMPAI SUAMI SAYA ADA CERITA MENGENAI SYARIKAT DAN MENGENAI SAYA TETAPI SEMUA NYA TIDAK BENAR. KERANA TIDAK TAHAN DENGAN SIKAP SUAMI SAYA, SAYA DATANG BALAI BUAT LAPORAN POLIS. SAYA MENDAPAT CED3RA TELINGA SEBELAH KANAN KURANG PENDEGARAN, SAKIT DIKEPALA, S4KIT-S4KIT BADAN DAN MUKA.TUJUAN SAYA BUAT LAPORAN UNTUK MENGAMBIL TIDAKAN MAHK4MAH TERHADAP SUAMI SAYA KERANA MENCER0BOH DAN MENC3DERAKAN SAYA. INILAH LAPORAN SAYA.

SUMBER

Ulasan Asri Janggut polis tak solat cetus kontr0versi

PENIAGA burger kontr0versi, Mohd Asri Hamid, 42, atau Asri Janggut mencetuskan perdeb4tan h4ngat di media sosial apabila mend4kwa kebanyakan polis dan tentera tidak menjaga solat.

Dakw4an itu yang dibuatnya itu tular di media sosial serta ramai netizen mengec4m kata-katanya itu.

Asri dalam video itu mendakwa kebanyakan yang menyertai polis dan tentera tidak menjaga solat.

“Hisap rokok, tak jaga sembahyang. Cuba tanya anggota polis, subuh sembahyang tak?

“Bila last (kali terakhir) bawa isteri sembahyang subuh?

“Pernah tak tanya anak apa itu syahadah? Bermakna sebenarnya segala kuncinya,” itu antara petikan terpacul daripada mulut Asri Janggut yang tular.

Ramai netizen menyifatkan pemilik perniagaan Hot Burger Malaysia itu melakukan sangkaan burvk terhadap pasukan keselamatan.

Malah ada netizen di Facebook (FB) yang mengorek pula rekod l4mpau Asri Janggut termasuk mempunyai rekod jen4yah memvkul isterinya.

Pemilik akaun Nazirul Syahmi mendakwa Asri Janggut juga mempunyai rekod ugvtan jen4yah dan sel3weng wang syarikat.

Bagi pemilik akaun Man Putat’s pula katanya: ‘Sebab itu jangan dipuji terlalu tinggi, sy4itan datang berbisik-bisik.’

Begitu juga komen pemilik akaun FB Harimau Putih Selatan: ‘kannn…dah jadi hero mula sembang kuat.’

Harian Metro cuba mendapatkan ulasan Asri Janggut, namun jawapannya menerusi WhatsApp memberitahu belum bersedia bertemu media.

“‘Bismillah..wassalam. Buat masa ini keadaan saya amat tertekan dengan apa yang berlaku. Buat masa ini saya belum bersedia bertemu dengan media,” katanya.

Difahamkan, jam 2 petang ini dia akan membuat kenyataan bersama Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) disiarkan secara langsung.

Sabtu lalu, pended4hannya mengenai rumah judi dan penjualan rokok seludup di kawasan Bandar Baru Sungai Buloh menjadikan dia umpama hero dan menggemparkan negara. – SUMBER

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber : Transformasi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*