“Ingin Mencari Calon Isteri”..- Putera Abdul Mateen

Putera Abdul Mateen yang menyambut hari kelahirannya yang ke 29 semalam merupakan seorang putera raja Brunei. Putera Raja terkaya dalam sejarah ini adalah anak lelaki ke 10 daripada 12 orang adik beradik (5 putera 7 puteri).

Prince Mateen ; Photo credit to owner | Selebritas, Militer, Suami ...

Mendapat pendidikan dari Royal Military Academy Sandhurst 2014, Putera raja Brunei ini bukan sahaja kacak dan berharta, malah beliau juga adalah seorang anak raja yang berpendidikan tinggi.

Biodata Penuh Putera Brunei Pengiran Muda Abdul Mateen | Prince ...

Terkenal sebagai putera raja yang mencintai sukan Polo, Aircraft dan juga meminati alam semulajadi, Si putera juga meluahkan hajat untuk mencari calon isteri yang mempunyai minat kepada alam semulajadi sepertinya! Justeru, beliau akan membawa isterinya bersama setiap pengembaraannya nanti!

Putera Abdul Mateen tinggal di istana mewah Brunei yang dikatakan mempunyai sebanyak 1877 buah bilik yang bertahtahkan emas, berlian dan perak! Putera kacak ini juga mempunyai 50 buah mercedes Benz, 66 buah Ferrari, 20 Bentley, 20 BNW, 17 JAGUAR, 15 PORSCHE, 10 Rolls Royce dan 3 buah Lamborghini.

10 Sebab Putera Mateen Layak Digelar Prince Charming | Artikel ...

EdisiViral : Sekilas pandang kehidupan mewah Putera Mateen, Putera ...

Inilah Dia Kekayaan Dunia Keluarga Putera Mateen Yang Buat Ramai ...

Inilah Dia Kekayaan Dunia Keluarga Putera Mateen Yang Buat Ramai ...

Pada ulangtahunnya baru baru ini, keluarga nya sudah mula meluahkan hasrat mereka untuk mencari calon isteri untuk si putera memandangkan usia putera yang telah pun memasuki fasa yang sesuai untuk berumah tangga. Wah, gerangan siapakah yang bertuah menikahi putera raja terkaya dalam sejarah ini?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.com

Sumber : Facebook Mandaon News Services

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*