[VIDEO] Rupanya Dah Kahwin & Guna Islam Raih View Tinggi, Daud Kim Mohon Maaf di Youtube

Selepas did4kwa melakukan ser4ngan s3ksual terhadap seorang wanita baru-baru ini, YouTuber Korea Selatan, Daud Kim telah membuat satu lagi pengakuan yang mengejutkan ramai pihak.

Dalam video terbarunya, Daud Kim telah membuat pengakuan bahawa semua dakwaan tersebut adalah benar dan ia sama sekali tidak menafikannya lagi.

Selain daripada itu, Daud turut membuat pengakuan berani dengan megatakan bahawa dia tidak mengamalkan ajaran Islam sebaiknya selepas bergelar Muslim kerana masih lagi meminum ar4k, berhibur di kelab malam dan berfoya-foya dengan wanita.

Paling mengejutkan adalah dia mengakui bahawa menggunakan Islam untuk meraih keuntungan di saluran YouTubenya sedangkan dia tidak hidup seperti seorang Muslim.

Disamping itu, Daud Kim juga memberitahu sudah berkahwin 3 tahun lepas dan mempunyai seorang anak lelaki. Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka tidak bahagia dan anaknya kini dijaga oleh wanita tersebut.

Namun begitu, di akhir video yang dimuat naik YouTuber Korea Selatan itu, dia sedar segala kesilapannya dan sedang belajar untuk menjadi lebih baik.

Dengan wajah yang sugul, Daud Kim mengakui insaf dan ingin bertaubat di atas segala kesilapan yang telah dilakukannya sejak bergelar mualaf.

Melihat daripada Instagramnya pula, Daud Kim telah memadam semua gambarnya di media sosial tersebut dan hanya meninggalkan satu posting iaitu ketika bulan Ramadan tempoh hari.

Terdahulu, video Daud Kim did4kwa melakukan serang s3ksual kepada seorang wanita telah tular di media sosial sehingga menjadi perdebatan warganet.

Youtuber itu telah membuat satu posting di YouTubenya dengan menerangkan kejadian tersebut dan memaklumkan kes itu terjadi ketika dia belum bergelar Muslim lagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*