[Video] Mira Filzah & suami buat kek raih hampir setengah juta views, “Can see keikhlasan…”

 

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan popular ini apabila Mira Filzah dan jejaka pilihannya telah sah bergelar suami dan isteri membuatkan mereka sering mendapat perhatian ramai dimana sekali gus sikap mereka turut disenangi warganet.

Mira Filzah & Emir

Walau bagaimanapun, baru-baru ini pula kecoh dengan perkongsian pasangan ini di Youtube apabila mereka telah memuat naik video pertama menerusi channel mereka sendiri dengan menghasilkan saluran Youtube bernama #EmirAmirah.

Perkara itu lalu membuatkan ramai gembira dan teruja apabila dapat melihat mereka berdua di Youtube namun video seterusnya ini turut tidak terkecuali untuk meraih perhatian umum.

Kelihatannya pasangan ini membuat kek dan difahamkkan itu adalah pertama kali dilakukan bersama dan perkongsian video mereka ini membuatkan orang ramai seronok melihat kecomelan Mira Filzah dan Emir.

Sehingga ada yang turut mendoakan yang terbaik buat Mira Filzah dan suami dan dalam pada masa yang sama, video tersebut meraih hampir 500,000 tontonan dalam masa yang sekejap.

“Till Jannah u both. Can see how supportive Emir is and always be. Mira is naturally spontan & manja but still respects Emir as a husband. Can see the keikhlasan in them.”

Mira Filzah dan suami

“Omo you guys look so cute”

Screenshot_130

Sementara itu menerusi ruangan komen, seperti selebriti lain yang ada berkongsikan video house tour yang menjadi topik di Youtube membuatkan peminat juga ingin pasangan ini untuk melakukan hal itu kerana melihat dapur mereka juga cantik.

Mira Filzah dan suami

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*