“Bawak Molek Heli Tu, Loni Musim Angin Ribut,” Ayah Sempat Tinggal Pesan Terakhir Sebelum Anak ‘Pergi’

 

Tr4gedi dua helikopter yang bertembung dan terhemp4s sehingga mengorb4nkan dua ny4wa di Taman Melawati, tengah hari tadi, ternyata menyedihkan dan menggemparkan ramai pihak.

Kedua-dua m4ngsa yang m4ut dikenali sebagai Mohd Sabri Baharon, 56, dan Mohd Irfan Mohamed Rawi, 44 dipercayai dalam penerbangan latihan dari Subang menuju ke Genting Sempah.

Apa yang menyentuh hati, bapa kepada salah seorang m4ngsa yang terk0rban, arw4h Mohd Irfan Mohamed Rawi sempat menitipkan pesan terakhir selain ibunya sempat bertanyakan soalan kepada arw4h, malam sebelum kejadian.

Gambar: Facebook Irfan F. Rawi

Menerusi status terakhir yang dimuat naik oleh arw4h, bapa arw4h sempat berpesan supaya arw4h membawa helikopter dengan berhati-hati kerana bimbang dengan keadaan cuaca yang kini tidak menentu.

Arwah juga sempat membalas komen tersebut, kira-kira tiga jam sebelum nahas berlaku.

Semoga ahli keluarga kedua-dua arw4h diberikan ketabahan dan semoga mereka ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Amin.

Gambar: Facebook Irfan F. Rawi

Nak pergi mana tu Irfan?

Bawa elok-elok helikopter tu..

Rata-rata netizen yang membanjiri komen di ruangan sama turut terkejut dan mengucapkan salam takziah kepada ahli keluarga arwah.

Sumber: Irfan R. Rawi. via SK

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*