Usahawan Kosmetik Pandu Ford Mustang Ditahan Polis Kerana Barang Terlar4ng

 

Media sosial hari ini sedang berteka-teki siapakah usahawan kosmetik yang bergelar Datuk Seri ditahan polis kerana d4daah. Difahamkan usahawan didedahkan identitinya ditahan bersama lima rakannya yang selepas disyaki terbabit dengan sind1iket penyelvdupan ddah meth4mph3tami1ne rentas negara.

Menurut laporan dari Harian Metro, dua serbuan telah dibuat oleh pihak polis di sekitar Taman Serdang Perdana, Seri Kembangan, Serdang, Selangor, Selasa lalu.

Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Arjunaidi Mohamed berkata dalam serrbuan pertama, polis menangkap dua beradik lelaki warga tempatan berumur 25 tahun dan 31 tahun yang menaiki sebuah kereta Ford Mustang di tepi jalan di lokasi terbabit.

Gambar Sekadar Hiasan

Polis berjaya merampa4s 120 bungkusan teh cina mengandungi bahan disy4ki ddah meth4mphet4m1ine dengan anggaran berat 126.85 kilogram dan nilai ramp4san dianggarkan bernilai RM5 juta, yang berada di dalam kereta saspek.

Kereta Ford Mustang yang dipandu turut diramp4s yang didaftarkan di atas nama isteri kepada susp3k kedua. Dalam kenyataan itu menyebut,  setelah dis1iasat gelaran ‘Datuk Seri’ usahawan itu berkemungkinan tidak sah.

Sehingga artikel ini ditulis, masih tidak dapat diketahui siapakan usahawan kosmetik tersebut.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*