Diperli Nabil semasa ‘live’ GV7, akhirnya Azwan Ali bersuara

 

Dalam program siaran langsung Ahad lalu, seorang pengacara popular did4kwa meny1ndir Azwan Ali yang kembali muncul di kaca televisyen. Dia dilihat meniru gaya dan 4ksi Azwan Ali sehingga mendapat kec4man orang ramai.

Ketika dihubungi Kosmo! Online, Azwan Ali walaubagaimanapun tidak berkecil hati malah memaafkan jika benar sind1ran tersebut ditujukan kepadanya.

Saya tak tengok pun video katanya dia s1ndir saya dalam program itu. Tetapi kalau betul dia sind1r saya dalam program siaran langsung, saya maafkan dia.

Kalau betul dia berkelakuan begitu dan mahu bersikap kur4ng ajar, terpulang kepada dia. Saya tiada masalah dengan Nabil. Dia tak sebut nama saya kan, jadi lantak dia.

Mula berkecimpung dalam bidang pengacaraan sejak sekian lama, Azwan Ali enggan mengambil pusing dan mengatakan dirinya terlalu sibuk.

Dia turut mengingatkan semua pengacara supaya menghormati industri seni tanah air yang terlalu kecil ini. Katanya lagi, sind1r meny1ndir dalam program secara langsung tidak sepatutnya berlaku.

Nasihat saya cuma satu , bukan sahaja kepada Nabil bahkan kepada pengacara lain, sila berhati-hati ketika program secara langsung sedang disiarkan.

Saya takvt sebab isu remeh seperti itu menjadi perdebatan besar dalam kalangan peminat sehingga boleh memusn4hkan kerjaya seseorang artis dalam sekelip mata.

Hos sensasi tersebut sempat berpesan kepada para peminat supaya tidak memperbesarkan isu sebegini. Malah, dia tetap akan senyum sahaja sekiranya ada terjumpa Nabil di luar sana.

Sumber: Kosmo! Online

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*