[VIDEO] KHlNZlR geIedah beg aluminium Grab, “Definisi Iapar giIa…”

 

B4bi atau khnzir hut@n dengan nama saintif!knya iaitu Sus scr0fa meliputi kawasan semula jadi yang cukup besar dimana ia meliputi kawasan hut-n Eropah, Afrika barat laut, dan Asia. B4bi hutan ini adalah nenek moyang b4bi d0mestik k0n temp0rari.

B4bi atau khnzir hutan dikatakan dapat menyesuaikan diri dan hidup di pelbagai persekitaran. Ia juga merupakan sejenis mamaIia yang memakan hampir kesemua jenis makanan yang boleh dimasukkan ke dalam mul0tnya. B4bi hutan juga adalah perenang yang hebat dan peIari yang sangat pantas.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun di laman Instagram iaitu @himpunanbahanlawak, terdapat seek0r khnzir hutan yang dilihat sedang memunggah beg aluminium servis penghantaran makanan Grab. Kej4dian itu berIaku kerana beg tersebut telah diletakkan pada sebuah ranting basikal namun ekoran daripada bau makanan yang datang dari beg tersebut membuatkan haiwan itu bert!ndak gan4s.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Himpunan Bahan Lawak (@himpunanbahanlawak)

 

Kebetulan pula basikal itu diparkir bersebelahan dengan kawasan hutan, maka ia menjadi salah satu faktor kedatangan ha!wan tersebut. Kej4dian itu sempat dirakam oleh seorang individu dan ternyata ia mencetvskan suasana yang huru h@ra. Rakaman itu telah menjadi tumpuan ramai sehingga menerima hampir sebanyak 300 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Instagram berkenaan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Media Asia

Sumber HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*