“Akak ni sump4h takda hati perut” – Pemuda Berg4duh Dengan Frontliner Sebab Cucuk Hidung Kuat Masa Sw4b Test

 

Satu video sedang viral di Twitter sekarang apabila seorang pemuda bertindak untuk kongsikan rasa tidak puas hatinya terhadap pekerja barisan hadapan semasa melakukan ujian saringan C0vld-l9.

Video itu mengundang kec4man warganet kerana tindakan individu yang merakam perbuatan tersebut boleh dikatakan tidak sewajarnya diperbesarkan.

“Akak ni sump4h s*al takda hati perut”

Menurut video tersebut ada seorang pemuda menjalani ujian saringan C0vld-l9, dalam video itu ditunjuk waktu kakitangan barisan hadapan tersebut mencucuk hidung pemuda itu.

Dilihat pemuda itu sampai mengalirkan air mata dan rupa-rupanya pemuda tersebut tak puas hati sehingga berlakunya perteli1ngkahan.

Alasanya dikatakan kerana cucuk kuat sangat namun pada pengakhiran video, frontliner itu mengalah dan meminta maaf kepadanya.

Ia mengundang kemar4han netizen kerana tindakan individu tersebut kerana dalam video itu juga dilihat ada ayat-ayat kes4t.

Kalau aku nurse tu… – Netizen

Bagi netizen apa yang dibuat itu tekniknya sama dengan yang lain dan rasa sak1it itu memang lumrah. Hurm, mungkin dia tak biasa lagi kot atau ada sebab kenapa dia mar4h, #husnuzon

Sumber : LobakMerah

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  satkobaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*