“Kerana Allah Saya Cintakan Awk” – Tunang Iuah Ucapan Cinta Terakhlr Selepas Naim Ditemui.

 

Sepatutnya sudah jadi suami isteri semalam, namun takdir Allah S.W.T. tlada siapa boleh menghaIang. Itulah dvgaan yang menlmpa Fatin Nabilah Huda Ismail apabila bakal suami mer4ngkap tunangnya telah dihanyvtkan 0mbak dalam kejadian di Pantai D’ Marang Village, Kelulut 2 hari lepas.

Terdahulu, Fatin dan Allahyrham Naim Hariri Kamaruddin telah meng1kat taIi pertunangan pada bulan lalu selepas berkawan selama beberapa tahun.

Kredit foto: Bernama

Kenduri diteruskan walau tlada pernikahan, jadi majlis doa selamat.

Susulan kejadian itu, kedua-dua belah pihak keluarga reda dengan takdir yang menlmpa bakal mempelai ini. Malah kenduri juga tetap diteruskan kerana ramai tetamu sudah datang sejak 10 pagi semalam namun telah ditukarkan ke majlis doa selamat.

 

Selain pelamin, khemah, makanan, cender4hati termasuk buku catatan kehadiran tetamu juga sudah siap tersedia. Tinjauan pihak media semalam turut mendapati keluarga Fatin termasuklah bapanya iaitu Ismail Awang dilihat tenang melayan tetamu yang mengucapkan tkziah atas tragedl tersebut.

Kredit foto: Sinar Harian

Kredit foto: Sinar Harian

 

I love u Iillahita’ala…dear dah selamat di sana, tinggaI sayang dekat sini untuk teruskan hidup.

Menerusi laman Twitter, wanita berusia 27 tahun berkenaan turut berkongsi kedvkaan mengenai Allahy4rham Naim Hariri yang jsadnya ditemukan di pes1sir pantai Kampung Alur Tuman, Terengganu, pagi tadi.

 

Selain menyatakan perasaan cinta yang tak berpenghujung, Fatin turut berterima kasih kepada semua pihak yang mengirimkan doa atas pemerg1an meny4yat hati tersebut.

Sumber: Twitter ftnhudaismail, kd

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*