‘I Am Your Bunny’ Rihana D4kwa Tahu ‘Pvnca Penting’ Dicer4ikan, Tvnjuk Bukti Penipvan

 

Drama bersiri bersambung untuk episod selanjutnya.

Seperti yang dijangka, dua hari selepas ‘pihak tertentu’ mendedahkan bahawa Sultan Kelantan ada menawarkan dana amanah yang lumayan tetapi ditolak oleh Rihana, hari ini pihak Rihana pula mengeluarkan bukti bahawa beberapa kenyataan pihak Istana sebelum ini adalah bertentangan dengan fakta.

Kredit foto: DailyMail UK

Lebih mengejutkan, pihak Rihana juga mengatakan mereka tahu punca sebenar dia dicer4ikan, dan ianya bukan kerana isu pended4han berita perkahwinan mereka kepada media  tetapi ‘sebab sangat penting (expl0sive)’.

Dalam artikel terkini DailyMail UK semalam, sebuah video babak sebalik tabir menunjukkan Sultan Muhammad V dan mantan Ratu Moscow itu berbalas janji perkahwinan.

‘Dear Faris – I promise to be nice wife for you. And I promise to be good mother for our future children. And I promise to love and be with you in happiness and sadness’ kata janji Rihana.

‘You are my krolik (bunny), I wish us to have happiness and joy like everyone else who gets married’ balas suaminya.

Menurut Rihana, video itu menunjukkan Baginda tersenyum dan ketawa gembira sepanjang majlis sekaligus menafikan dakwaan sumber istana sebelum ini bahawa ‘Baginda kurang selesa dan terkejut serta tidak bersetuju dengan majlis gah itu’ sepanjang majlis berlangsung.

Kredit foto: DailyMail UK

Berkaitan punca percer4ian sumber istana yang menyatakan punca utama iaitu penyebaran berita perkahwinan rahsia mereka kepada media oleh pihak Rihana , pihak Rihana menafikan itu puncanya.

‘Ada punca percer4ian paling penting (expl0sive explanation) yang tidak akan didedahkan buat masa ini’ kata pihak Rihana itu lagi dan menggesa pihak Sultan supaya meneruskan rundingan perjanjian percer4ian.

Kredit foto: DailyMail UK

Selain itu MailOnline juga mended4hkan pihak Rihana ada menunjukkan sebuah fail dokumen (dossier) kepada wartawan mereka yang menunjukkan Sultan pernah mengakui bayi dalam kandungan itu anaknya.

Dalam dokumen bertarikh September 2018 itu, Sultan ada menyatakan bayi dalam kandungan sebagai ‘our baby’ dan ‘happy to be the father of our child’ dan ‘wanted the baby to be the heir to the sultanate’ lapor Daily Mail lagi.

‘Ini sekaligus mendedahkan pen1puan sumber istana sebelum ini yang mengatakan Sultan sedari awal menafikan bayi itu anaknya dan tidak pernah gembira dengan kehamilan itu’ tegas sumber Rihana lagi.

Kredit foto: DailyMail U

Pihak Rihana juga menggesa pihak Sultan supaya datang berunding secara gentleman terutamanya dalam mencari penyelesaian percer4ian mereka dan tidak lagi menyer4ng melalui kata-kata di media.

Persoalannya, adakah tawaran Rihana untuk berunding secara bersemuka ini akan diterima oleh pihak yang satu lagi? –

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*