Isteri Along Eyzendy Nekad Dermakan Sebelah GInjal Buat Suaminya

Sebelum ini, pelakon yang banyak membintangi filem-filem box-office, Along Eyzendy, 42 pernah mengjutkan ramai apabila mengakui mengh1dap penykit buah p.iggang yang kr0nik.

Hal tersebut disuarakan olehnya dan sudah pasti ia menjadi saIah satu sebab mengapa pelakon berbakat itu agak menyep1 dari dunia lakonan dan hiburan.

Isteri de.rma sebelah buah plnggang hanya untuknya.

Dalam satu perkongsiannya di Facebook semalam, pemilik nama Mohd Eyzendy bin Mohd Aziz telah berada di Hspital Selayang sejak lima hari yang lalu bagi menjalani pembe.dahan menerima buah plnggang baru yang dider.makan oleh isterinya sendiri.

Isterinya nampak tenang dan kuat.

Along memaklumkan bahawa pada pagi ini dia dan isteri akan masuk ke dalam bilik pembe.dahan bagi menjalani pemlndahan buah plnggang.

Pelakon itu mengakui bahawa isterinya seorang yang kuat apabila terlihat sangat tenang dan menasihatkannya supaya bertawakal kepada Allah.

Along berasa bersyukur mempunyai isteri yang sanggup berk0rban untuknya.

Dikesempatan ini, Along menzahirkan rasa syukur yang tidak terhingga apabila dikurniakan seorang isteri yang sangat setia dan sanggup berk0rban demi kehidupannya kerana pembe.dahan yang berlaku adalah melibatkan nywanya juga.

Di akhir perkogsian itu, dia berharap orang ramai dapat mend0akan kesejahteraan dan keselamatan mereka berdua dalam mengh.adapi ujlan ini.

Perkongsian daripada Along Eyzendy telah mendapat perhatian warganet. Rata-rata mendoakan agar pelakon ini dan pasangannya dipermudahkan urusan dan pembe.dahan tersebut berjalan dengan lancar.

Semoga AIong Eyzendy dan isteri segera sihat dan kembali dapat bekerja seperti biasa.

Sumber: Eyzendy Aziz

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://mediabawang.net/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*