Pelajar Asrama Beli Makanan Berbuka, Sekali Dapat Lauk Ayam Ment4h

Bagi pelajar-pelajar yang berada di asrama, semestinya mereka tidak mendapat peluang untuk merasai suasana berpuasa bersama keluarga tercinta.

Lagi-lagi kalau seseorang pelajar tu berada jauh dari kampung halamannya, pasti perasaan rindu terhadap keluarga itu makin membvak-bvak.

Sudah semestinya bagi ibu bapa, mahukan anaknya untuk mendapat bekalan makanan dan kelengkapan yang cukup bila dah duduk berjauhan ni

Seperti kisah seorang wanita ini, yang sedlh bila anaknya yang berada di asrama mengadu mendapat makanan ment4h sebagai juadah berbuka puasa.

Dapat Ayam Tak Masak

Baru-baru ini telah vir4l di Facebook, perkongsian seorang ibu Puan Ariza Mahmood, di group Kami Suri Rumah yang menulis tentang mas4lah anaknya yang kini berada di asrama.

Dia menceritakan bahawa anaknya mengadv mendapat ayam yang mentah sebagai juadah berbuka puasa. Namun apa yang paling mengejvtkan, ayam tersebut seakan tidak masak langsung.

Selain itu, anakya juga turut memberitahu bahawa kawannya turut mendapat nasib yang sama.

Perkara ini telah menjadi bualan h4ngat para ibu bapa, dan sehingga kini video tersebut telah meraih lebih 1k likes di Facebook.

Nampak betul memang tak masak tu, kesiannya.

“OMG… Bagi Balik Peniaga Suh Ganti”

Melihat ke ruangan k0men, rata-rata menzahirkan rasa kasihan mereka kepada gadis tersebut disamping berasa ger4m mereka kepada peniaga yang menjual makanan tersebut.

Mesti hampa betul tu, dahlah nak berbuka. Hmmm

Sumber : Facebook

Via LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*