Wanita Thailand M3ningg@l Duni@ Semasa Buat ‘Live’ Masak Di Media Sosial

Di Thailand, seorang wanita dilaporkan m@vt semasa sedang membuat ‘live’ masak. Wanita tersebut kelihatan r3b@h di pertengahan sesi ‘live’ yang dilakukan olehnya.

“M3ningg@l semasa ‘live’”

“M3ningg@l ketika buat live masak-masak masuk berita Thai semalam.”

Menerusi video berdurasi 3 minit tersebut, seorang wanita yang dipercayai warga Thailand sedang melakukan sesi ‘live’ bersama pengikutnya di media sosial. Wanita tersebut turut berkongsi resepi masakannya pada ketika itu. Di pertengahan video tersebut, wanita itu kelihatan r3b@h ke lantai sambil kakinya berada dalam keadaan terk3t@r-k3t@r. Difahamkan, wanita tersebut telah m3ningg@l dunia dan kisahnya mendapat liputan media di Thailand.

Menurut laporan Stickboy Bangkok, wanita warga Thailand itu dikenali sebagai Cik Pimporn. Wanita yang berusia 40 tahun itu dipercayai m3nd3rit@ s@kit j@ntvng. 

“Tidak perlu buang banyak tenaga”


Untuk semua yang ambil media sosial sebagai s3rivs, boleh tonton video ini. Tengah buat live, m3ningg@l. Tak perlu bekerja k3r@s untuk content. Tidur tak cukup hanya untuk ‘content’. Tidur tak cukup hanya untuk m3mvk@v penonton. Orang dulu yang tidak ada media sosial pun boleh hidup senang. Utamakan kesihatan dan m3nt@l sebelum melakukan sesuatu perkara. Tidak perlu buang banyak tenaga dalam media sosial.

Sementara itu, seorang selebriti media sosial yang dikenali sebagai Cleopatra, mengulas mengenai insid3n tersebut. Menurutnya, masyarakat hari ini sanggup menghabiskan masa dengan media sosial berbanding mendapatkan rehat yang secukupnya. Tambahnya, pengguna media sosial perlu menjaga kesihatan dan m3nt@l bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Satkoba Viral

Sumber : Letop Media

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*