Roslan Shah Naik Ber4ng Bila Datuk Seri Vida Tvduh Dirinya ‘BerIaga Pvnggung’ Dengan Iqbal

Pengacara dan penyanyi kelahiran Singapura, Roslan Shah atau lebih mesra disapa Cik Lan melahirkan rasa kurang senang apabila netizen mula meng3jeknya berl4ga pvnggung dengan Iqbal, bekas pembantu usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Vida.

Lebih p4rah, ej3kan tersebut dimulakan oleh Vida ketika mereka sedang bersiaran langsung bagi mempromosikan minyak wangi keluaran Vida untuk warga Singapura. Vida berkata Roslan dan Iqbal berl4ga pvnggung selepas ada peminat yang bertanya adakah benar Iqbal dan Roslan Shah tidak sebflu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roslan Shah (@realroslanshah)

“Setiap kali kalau Cik Lan buat Live FB dan IG, pasti haters atau netizen akan masuk komen cakap yang bukan-bukan pasal Cik Lan dan Iqbal ada hubungan, kata-kata mer3pek dan lvcah.

“Walaupun bermula semasa live FB Cik Lan bersama Datuk Seri Vida di Hotel Four Seasons Kuala Lumpur tempoh hari semasa Cik Lan tolong promotekan minyak wanginya khas untuk warga Singapura untuk order melalui FB live Cik Lan dan di IG Dato Seri Vida,” tulisnya di Instagram.

Menerusi hantaran di Instagram, Roslan turut memuat naik potongan Facebook Live yang dimaksudkan itu.

Berbicara lanjut, Roslan mengakui yang dia memberi teguran ketika sesi siaran langsung itu sedang ke udara memandangkan apa yang disebut oleh Vida adalah satu hal yang tidak benar.

“Cik Lan tolong secara ikhlas untuk promote minyak wangi dan tidak minta apa-apa pun dari Datuk Seri Vida. Cuma pasal g3sel b0ntot tu, tidak benar.

Pembantu serta Datuk Seri Vida pun ikut serta mem4lukan Cik Lan.

“Walaupun itu hanya satu gvrauan sebab ramai yang menonton live FB Cik Lan masa itu. Tetapi Cik Lan ab4ikan aje. Pada esoknya, bila Cik Lan buat live FB, ada segel1ntir manusia ej3k dan perl1 tentang isu Cik Lan dan Iqbal. Itu yang Cik Lan rasa m4rah sampai sekarang.

“Memang betul pun apabila Cik Lan perhatikan, Iqbal tak kac4u atau p3rli sesiapa, walaupun Iqbal menonton live itu sebab ada nampak namanya timbul.

Tetapi, yang mulakan orang komen tengok live FB, dan dari situ Datuk Seri Vida pun ikut sama bercakap pasal g3sel b0nt0t Cik Lan dan Iqbal,” ujarnya.

Dalam masa yang sama, Roslan turut berkata yang dia tidak kisah jika ada yang ingin bergvrau, tetapi haru kena pada tempatnya.

“Boleh bergurau tapi kena bertempat itu saja. Cik Lan mohon maaf dan memaafkan sesiapa saja yang membuat f1tnah.

Tak tahu cerita sebenarnya jangan terus melulu mengvtuk dan komen setiap kali Cik Lan buat live di FB atau IG ya.” tutup Roslan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*