[VIDEO] ‘Dicer4ikan Ketika 8 Bulan Sar4t Mengandung’ – Wanita Tabah Diuji Bertubi-Tubi, Hid4p Batu Karang Hempedu.

Walaupun berat untuk diterima seorang wanita perlu akur dan reda apabila diuji bertubi-tubi demi membesarkan anak tersayang tanpa kehadiran suami di sisi. Seperti kisah dikongsi seorang wanita cekal menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman TikTok, tampil menceritakan ‘kesusahan’ yang terpaksa ditempuhinya secara berseorangan diri.

Wanita cekal hadap dugaan

Menerusi video dikongsi wanita ini menceritakan dia telah dice.raikan oleh suaminya ketika sarat mengandung lapan bulan dan melahirkan anak secara czer (pemb.edahan) berikutan disahkan positif C.ovid-19. Bukan itu sahaja, wanita ini juga tidak dibenarkan untuk melihat anaknya selama 10 hari berikutan keadaan kesihatannya ketika itu.

Awak ingat boleh sa.kiti saya? Masa kuarantin pump susu banyak tapi sayang tak boleh bagi anak, terpaksa buang.

Bila discaj anak pula p.ositif Co.vid-19 jauh 10 hari.

Wanita cekal ini sekali lagi diuji apabila dia dimasukkan ke dalam wad dan jahitannya dibuka tanpa sebarang u.bat bi.us serta disahkan mengh.idap batu karang hemp.edu.

Admit wad sebab wood infection (czer) buka balik j.ahit hidup-hidup. Now hi.dap batu karang hempedu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sebak dengan kisah yang dikongsikan dan sempat menitipkan doa supaya wanita ini terus cekal mendepani hari-hari yang mendatang.

Video penuh:

IMG_4726

IMG_4727

Semoga terus kuat sis!

Sumber dipetik dari dunia media

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*