‘Jodoh Tak Panjang’ – Sah,Penyanyi Tersohor,Aishah Buka Mulut Bercer4i Buat Kali Ke-4. Dia Men4ngis Kerana Hal Ini

Kuala Lumpur – Penyanyi lagu Janji Manismu, Aishah, 56, mengakui tidak tinggal sebumbung dengan suami sejak tiga bulan lalu selepas lima tahun melayari bahtera rumah tangga.

Enggan mend.edahkan secara terperinci punca perg.olakan rumah tangga, Aishah atau nama sebenarnya, Wan Aishah Wan Ariffin reda dengan takdir yang tertulis buatnya.

“Benar, kami sudah berpisah, cuma, talak belum dilafazkan. Kami sudah tinggal beras1ngan, sejak tiga bulan lalu.

“Tiada siapa berkahwin untuk berc.erai. Saya juga mengimpikan perkahwinan keempat kekal hingga akhir hayat. Jadi, usah ditanya apa punca perpisahan ini. Saya tidak mahu menuding jari kepada sesiapa.

Sudah Bercer4i Tahun Lalu

Selepas beberapa bulan tidak tinggal sebumbung, penyanyi legenda, Aishah mengesahkannya sudah pun bercer4i dengan bek4s suami, penghujung tahun lalu.

Mengulas lanjut, Aishah atau nama sebenarnya, Wan Aishah Wan Ariffin, 57, mend.edahkannya dicer4ikan dengan talak satu melalui aplikasi Whatsapp pada 25 Disember lalu.

“Segala-galanya sudah selesai apabila saya dicer4ikan t4lak satu menerusi mesej pada 25 Disember lalu. Boh0nglah, jika saya tidak bersed1h dengan pengakhiran yang berlaku. Saya bukannya robot.

“Saya menang1s sebaik sahaja membaca mesej yang dikirimkan.

“Namun, saya akur dengan ketentuan takdir. Walau apapun yang berlaku, hidup harus diteruskan,” katanya.

Walaupun kini kembali hidup bersendirian, penyanyi Kemaafan Dendam Yang Terindah ini berkata, ia bukanlah sesuatu yang sukar kerana mempunyai dua cahaya mata lelaki, Armand Azhari dan Azhad Ahlami sebagai sumber kekuatan.

“Ini bukan perkara baharu buat saya. Lagipun, saya pernah melalui pengalaman sama sebelum ini. Masa itu, anak-anak masih kecil lagi.

“Masih terbayang apabila saya terpaksa mengangkut anak-anak bersama ketika bekerja kerana tiada siapa dapat menjaga mereka.

“Sekarang, anak-anak sudah dewasa dan menjadi tempat untuk saya bergantung harap. Hidup saya kini hanyalah untuk anak-anak,” luah penyanyi bervokal mantap ini.

November lalu, Aishah mengakui, tidak lagi tinggal sebumbung dengan bekas suami selepas lima tahun melayari bahtera rumah tangga.

Bagaimanapun, Aishah enggan mend.edahkan secara terperinci punca pergolakan rumah tangganya itu.

Terdahulu, Aishah ditemui pada majlis Makan Malam BH yang diadakan di Hotel Armada, di sini, semalam.

Pada majlis itu, juara program realiti, Gegar Vaganza musim keempat itu menghiburkan warga BH dengan dua lagu, Janji Manismu dan single terbaru, Ketentuan Takdir.

Sumber : BH

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*