15Tahun Hidvp Mnyend1ri, Penyanyi Mas Idayu Ded4h Lel4ki Yang Brjaya T4wan H4ti Bliau

Sungai Buloh – Penyanyi Mas Idayu, 50, mend.edahkan dirinya kini sedang mengenali hati budi seseorang dan tidak menolak kemungkinan untuk membawa hvbungan itu ke fasa lebih serivs.

Mas Idayu berkata, buat masa ini dia belum bersedia untuk berkongsi mengenai identiti lelaki yang dikatakan turut bekerja dalam industri hiburan itu, sebaliknya akan berkongsi apabila tiba waktu sesuai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)

“Selama lebih 15 tahun hidup sendiri, saya akui terkejut dan tidak menyangka akhirnya pintu hati terbuka untuk mengenali seseorang. Perasaannya ibarat ketika mengenali lelaki pada zaman anak d.ara. Rasa menggigil nak jawab soalan ini.

“Selama ini saya tutup pintu hati untuk menerima pasangan baru walaupun banyak lelaki cuba mendekati. Pernah juga ada lelaki muda yang cuba untuk rapat tetapi jika saya okey, anak pula sebaliknya.

“Sebenarnya saya selalu berdoa agar dibukakan rezeki jodoh sebab sudah tiba masanya untuk saya ada teman,” katanya.

Menurut Mas Idayu, dia tidak menyangka doa yang dipohon akhirnya dipertemukan dengan seseorang yang turut bekerja dalam industri hiburan.

“Saya tak sangka dia hadir dalam hidup saya walhal sebelum ini kami pernah beberapa kali bekerjasama. Tahun lalu ada yang cuba usik saya dengannya, tapi kami mula rapat tahun ini. Apa yang boleh saya katakan dia bukanlah selebriti.

“Kami juga sudah keluar berjumpa beberapa kali dan setakat ini hubungan berjalan dengan baik. Cuma apa yang minta doakan agar yang baik-baik saja, Insya-Allah,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)

Mas Idayu pernah berkahwin dengan pelakon Aman Graseka tetapi berc.erai sekitar tahun 2006.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Nur Dayini Ashiqah yang kini sudah berusia 25 tahun.

 

Sumber:HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*