“Mak dengan abah redha…”- [VIDEO] Saat Terakhir Dalam Pelukan Ibu, Anak Meningg4l Dalam Dak4pan Ibu..Tangisan Dan Cium4n Ibu Ini Mengundang Seb4k

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Itu lah ungkapan paling sesuai menggambarkan situasi yang dialami seorang ibu, MamaDewi Wina dan keluarga selepas kehilangan anak tercinta, Muhamad Adam Faiq Bin Zaidi. Lebih meruntun hati apabila mengetahui bahawa anak kecil ini telah menghembuskan nafas terakhirnya ketika berada dalam pelukan si ibu.

‘Mak dengan abah redha’

Allahhuakhbar. Inalillahirajiun.(Al-Fatihah. Dibaca). Akhirnya tiada harapan lagi buat anak syurga mak dengan abah, Muhamad Adam Faiq. Anak yang dikasihi ramai, Allah lebih sayangkan. Tiada lagi seksa dan k3$4k1tan yang Adam cedit rasa Allah dah menggantikan k3$4k1tan itu syurga buat mu sayang. Terima kasih ya Allah pinjamkn anak syurga ini buat kami, semoga Allah memberi taufik dan hidayah buat kami, kerna memikul amanah yang berat ini. Mak dengan abah redha dengan pemergianmu sayang. Insyaallah kita akan bertemu sayang, selamat tinggal anakku sayang. Sesungguhnya setiap sesuatu yang ada didunia ini bukan milik kita, ia hanya pinjaman dari Allah kerana ihsan dan kasihnya pada kita. s4k1t dada mak sayang.

Menerusi perkongsian MamaDewi Wina di Facebook, dengan berat hati dia memaklumkan bahawa anak k3$ayangannya telah pergi buat selama-lamanya. Anak kecil ini telah menghadap Ilahi selepas waktu solat Zohor pada 17 September 2020. Dalam k3$empatan itu juga, wanita ini meluahkan rasa sed1h atas pemergian Adam Faiq tetapi dia dan suami kini sudah redha dengan ujian yang diberikan buat mereka sekeluarga.

Menurut sumber, Muhamad Adam Faiq disahkan mengalami ketvmbuhan pada pangkal otak ketika usianya 4 tahun. Tambah wanita ini lagi, anaknya itu tidak perlu lagi menanggung k3$4k1tan di dunia sebaliknya dia boleh berehat di syurga yang abadi.

Sebaknya..

Selamat tinggal anak syurga ku. Saat terakhir mak peluknya tadi menghembuskan nafas terakhir selepas Azan zohor dalam pelukan mak. Tunggu mak sayang ar….nya sentiasa dihati mak didunia dan akhirat. Al fatihah (Dibaca).

Dalam perkongsian terbaru, MamaDewi ada memuatnaik satu video yang memaparkan dia sedang memeluk anak k3$ayangannya itu. Apa yang lebih menyedihkan adalah itu merupakan pelukan terakhir yang sempat diberikan sebelum Adam Faiq menghembuskan nafas terakhirnya.

Sumber: MamaDewi Wina

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook satkobaviral.com

Sumber : OhBulan / jutawan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*