“Seb4k Sangat, Dekta Dah Tak Nak Teruskan Shooting” – Ini Cerita Yang Berlaku Disebalik Tabir Loveta

Nampak kuat namun hati anak kecil bernama Dzahira Talita Zahra juga rapuh sewaktu menjalani penggambaran jenama tudung Loveta milik arw4h ibunya, Siti Sarah Raissuddin.

Kisah disebalik tabir penggambaran itu dikongsi menerusi coretan di akaun Instagram milik Allahy4rham Sarah.

Difahamkan suasana di lokasi terlalu sebk sehingga Talita juga tidak mahu meneruskan penggambaran.

“Masa ni dekat set dah huru hara sebab terlebih em0si, seb4k sangat. Dekta sudah tak nak teruskan penggambaran ini.

“Tapi bila dia dah tenang, dia sendiri yang ajak sambung. Alhamdulillah dah nampak semangat tak mudah putus asa macam arw4h ibu!” kongsi nukilan tersebut.

video

Dalam pada itu, Shuib menerusi hantaran di akaun Instagramnya menyatakan rasa syukur dan yakin Anzalna merupakan pilihan yang tepat sebagai wajah terbaharu Loveta.

“Congrats @anzalnanasir88!!! Alhamdulillah semua dah tahu dah pengganti untuk @lovetahq. Semoga dapat buat yang terbaik dan saya yakin Anzalna memang pilihan yang tepat! Minta support Anzalna dan team @lovetahq @suciuwais okay!” tulisnya.

Sebelum ini, Anzalna juga tidak dapat menahan sebk dan menang1s sebaik bersemuka dengan Talita iaitu satu-satunya anak perempuan arw4h sewaktu sesi penggambaran berlangsung.

Untuk info, selepas pemergi1an Allahy4rham Siti Sarah, jenama tudung tersebut terus disambung dan diuruskan oleh Siti Fatimah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*